Alinda u alakú kanapé

349 000 Ft -tól
Leírás

Az Alinda U alakú ülőgarnitúra egy magas építésű lebegő kanapé, szálcsiszolt alumínium fémlábakkal, melyek emelik a kanapé megjelenését és eleganciáját. Körben kattanó fejtámlákkal és kattanós könyöklővel úgy állíthatod be, ahogy az igényeinek a legjobban megfeleljen. Ülőfelület hullámrugós és szivacsos, hogy a lehető legkényelmesebb legyen mikor a család vagy csak pihenne rajta, vagy esetleg a vendégek meglátogatják. Ágyazható kialakítású, így vendégágyként is használható a kanapé. Rendelhető jobbos és balos kialakításban is, több fajta színben és anyagban is. Készlet információval és egyéb kérdéssel forduljon értékesítőnkhöz bizalommal.

Méretei: 240 x 360 x 240 cm

Adatok:

Funkciók:
 - vendégágy funkció
 - Ágyazható kialakítás  - Kattanó fejtámlákkal

Méretek:
 - Szélesség: 360 cm,
 - Magasság: 72 - 100 cm,
 - Mélység: 240 cm,
 - Fekvőfelület: 130 x 230 cm

- Ülő magasság: 47 cm,
- Ülő mélység: 65 cm,

Kivitel:
 - Hideg habos üléselemekkel
 - Hideghab alatt NoSag hullámrugós tartórész

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom