A sarokkanapé a helykihasználás gyöngyszeme
2019. 04. 01.

A sarokkanapé a helykihasználás gyöngyszeme

A sarokkanapé meghúzódik a sarokban, ám karakterjegyeinek köszönhetően garantáltan nem marad észrevétlen a jelenléte. Az, hogy pontosan milyen stílusú modell tekinthető ideálisnak kizárólag egyéni ízlés kérdése. Ha például otthona a klasszikus trend jegyeit követi, akkor nem biztos, hogy egy modern bútordarabbal jó befektetésre tenne szert. Ám hozzá tartozik az igazsághoz, hogy olykor a megdöbbentőnek tűnő ötletek szólnak a legnagyobbat. A lényeg elsősorban, hogy az ön ízlését elnyerje az az összhang, amit végül a bútorai közösen alkotnak.

A harmóniára való törekvés, jelentsen ez a konkrétumok szintjén bármilyen divatos megjelenési formát igazán előnyös, ugyanis így nemcsak szemmel látható módon hozhat létre valami múlhatatlant, hanem a kézzel megfoghatatlan dimenzióban is, aminek többek között jó közérzetét is köszönheti. Döbbenetes, hogy ez is múlhat azon, hogy milyen fizikai jellemzőkkel megáldott bútorokkal veszi magát körbe. A jó hír az az, hogyha ezt nemcsak tudja, hanem tudatosítja is vásárlásában, akkor innentől kezdve a sikere borítékolható.

A sarokba szánt variáció egyik ténylegesen legnagyobb pozitívuma, hogy helykihasználásban verhetetlen. Ha nem nagy alapterületű a nappalija, vagy éppen korlátozott lehetőségei vannak a berendezésre - a nagyobb tér ellenére, akkor nem vitás, hogy ezzel a modellel csak jól járhat. A kényelem biztosítása, ami nyilván elsődleges nem szenvedhet csorbát, lévén az átölelő forma önmagában komfortos körülményeket teremt a pihenéshez vagy éppen beszélgetéshez. A sarkokkal amúgy is az a legfőbb gond, hogy van bennük potenciál, már ami a lakberendezést illeti, de erőforrásuk nehezen kihasználható. Mármint elvileg. A gyakorlatban, azonban láthatja, hogy létezik praktikus és esztétikus megoldás, ami nem kevés helyet takaríthat meg önnek.


A sarokkanapé ölelése a komfort felső foka!


Az tehát nem vitás, hogy az esztétikum és a praktikum maximálisan érvényre jut ebben a típusú bútordarabban, de ami végleg felteheti az i-re a pontot az a kézzel fogható kényelem, amit a kanapé, puszta jelenlétével hirdet és kínál. Mi lehet ennél fontosabb, pláne hosszútávon? Az az egység, amit ezek a pozitívumok alkotnak megbonthatatlan, s hosszú időre szól.

Címkék: sarokkanapé, kanapé
Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom