2016. 04. 18.

A dilemma: modern vagy klasszikus kanapé?

Ami kérdés igazából nem ott dől el, hogy melyik formájú, stílusú kanapé tetszik, vagy igen? Segítünk dönteni, vagy inkább lehet, hogy még jobban összezavarjuk? Ha tutira úgy gondolja, hogy tudja, hogy mi tetszik Önnek, akkor ne olvasson tovább, ha lenne kérdése, akkor kötelezően válassza ezt a bejegyzésünket!

Szögezzük le gyorsan: ízlések és pofonok. Nem lehet ezekkel vitatkozni. Tehát, ha Önnek mindenképpen tetszik egyfajta kanapé, akkor semmivel sem lehet majd meggyőzni az ellenkezőjéről.

Ha viszont tetszik Önnek egy és csak is az a fajta kanapé, akkor fordítsa meg a sorrendet: először a kanapét, ülőgarnitúrát vegye meg és utána a többi bútort. Tekintve, hogy akkor nyilván ahhoz kell igazodni, ami a legkedvesebb. Mert ugye a harmónia a legfontosabb, mint ahogy már ezt kifejtettük párszor…

És hogy mi számít modern kanapénak? A külső megjelenés, a funkciók, vagy az anyagok? Véleményünk szerint egy klasszikus 3-2-1 bőr ülőgarnitúra is lehet modern, ha olyan funkciókkal van ellátva és anyagaiban olyan. És egy modernnek tűnő kanapé is lehet teljesen ósdi: rossz anyagminőség, funkciók hiánya stb…

Mindenesetre ne csak a trendeket kövesse, hanem a saját ízlését!
Nálunk a 4400 nm-en biztosan megtalálja a leginkább tetsző kanapét, bútort, úgyhogy megéri bejelentkezni egy látogatáshoz.

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom