Toulon U alakú kanapé

249 000 Ft -tól
Leírás

Formájából adódóan a nagy terek uralkodója a Toulon U kanapé. Nappaliba, a társasági élet központjába a legjobb választás. Színei fiatalosak, modernek, a pezsgő élet hozzátartozója. Speciális kialakításának köszönhetően ággyá nyitható, ágyazható kivitelben is rendelhető. Német minőségű, import kanapé, mely kényelmével örök hűséget fogad tulajdonosának.

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 350 cm,
 - Magasság: párnával 86 cm,
   párna nélkül: 81 cm
 - Mélység: 185 - 220 cm,
 - Fekvőfelület: 275 x 135 cm

- Ülő magasság: 38 cm,
- Ülő mélység: párna nélkül: 85 cm
  párnával: 60 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Több mint 70 féle színben és anyagban rendelhető
 - Egyedi méretben is rendlehető

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

A Toulon kanapét mindenki megcsodálja

Amennyiben az a cél vezérli, hogy megtalálja a tökéletes paraméterekkel rendelkező ülőgarnitúrát, akkor először is azt kell eldöntenie, hogy milyen alakú darabot szeretne megvásárolni. A hagyományos, többrészes modellek mellett vannak L, illetve U alakú kanapék is. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, elsősorban a saját megítélésétől, ízlésvilágától, illetve a lakás stílusától, és persze a nappali méretétől függ. A kínálatunkban kedvére tobzódhat a különböző kialakítású ülőalkalmatosságok között, melyek már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Ha a nappaliban elegendő hely áll a rendelkezésére, akkor a Toulon kanapé remek választás. U alakjával és a grandiózus méretével igazán hangsúlyossá teszi a környezetet, ennek ellenére mégsem válik túl hivalkodóvá. Sokan azért nem merik bevállalni a 350 cm szélességű kanapékat, mert félnek, hogy “elnyomják” a többi berendezési tárgyat. Ez azonban nem feltétlenül igaz. A Toulon kanapé egyszerű, letisztult formákkal, színekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen össze lehessen párosítani más bútordarabokkal. Ami az elhelyezését illeti, nincsenek kőbe vésett szabályok, amikhez mindenképp tartania kellene magát. A sarokban is találhat számára alkalmas helyet, de akkor sem dönt rosszul, ha fogja, és a nappali közepére teszi. Ebben az esetben egyfajta térrendező szerepet is betölt, aminek hatására rendezettebbé, tagoltabbá válik a tér. Nagy méretének köszönhetően a Toulon kanapén akár 6 személy is kényelmesen el tud helyezkedni. Mivel az egyik oldala a többinél szélesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért ott sokkal élvezetesebb a TV nézés, olvasás. Mindemellett vendégágy funkciója is van, így, ha néhány barátja vagy rokona a házban tölti az éjszakát, akkor meg tudja ágyazni nekik. Ha ez még nem lenne elég, akkor a Toulon kanapéhoz néhány elképesztően puha párna is tartozik, amik jelentősen megnövelik a komfortfokozatot. Ne habozzon, nézze meg közelebbről ezt a szuper ülőalkalmatosságot, és döntsön belátása szerint!

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA

Kanapé anyaga:

California5Diego3Soft4California6Diego4Soft5California7Diego5Soft6California8Diego6Soft7California9Diego7Soft8California1California10Soft1California2Diego1Soft2California3California4Diego2Soft3

Ülőfelület anyaga:

Memphis7Amazonas5Lama1Vino5Aqua2Lawa2Wing5Aqua10Macao3Express6Memphis8Amazonas6Lama2Vino6Aqua3Lawa3Wing6Aqua11Macao4Express7Memphis9Amazonas7Lama3Vino7Aqua4Lawa4Wing7Aqua12Memphis1Express8Express9Memphis10Amazonas8Lama4Vino8Aqua5Lawa5Wing8Express1Memphis2Express10Vino1Amazonas9Lama5Wing1Aqua6Lawa6Wing9Express2Memphis3Amazonas1Express11Vino2Amazonas10Lama6Wing2Aqua7Lawa7Express3Memphis4Amazonas2Express12Vino3Amazonas11Lama7Wing3Aqua8Macao1Express4Memphis5Amazonas3Memphis6Amazonas4Express13Vino4Aqua1Lawa1Wing4Aqua9Macao2Express5

AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

short-desc
other-seo-desctipzion-in-product-page <h3>A Toulon kanapét mindenki megcsodálja</h3> <p>Amennyiben az a cél vezérli, hogy megtalálja a tökéletes paraméterekkel rendelkező ülőgarnitúrát, akkor először is azt kell eldöntenie, hogy milyen alakú darabot szeretne megvásárolni. A hagyományos, többrészes modellek mellett vannak L, illetve U alakú kanapék is. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, elsősorban a saját megítélésétől, ízlésvilágától, illetve a lakás stílusától, és persze a nappali méretétől függ. A kínálatunkban kedvére tobzódhat a különböző kialakítású ülőalkalmatosságok között, melyek már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Ha a nappaliban elegendő hely áll a rendelkezésére, akkor a Toulon kanapé remek választás. U alakjával és a grandiózus méretével igazán hangsúlyossá teszi a környezetet, ennek ellenére mégsem válik túl hivalkodóvá. Sokan azért nem merik bevállalni a 350 cm szélességű kanapékat, mert félnek, hogy “elnyomják” a többi berendezési tárgyat. Ez azonban nem feltétlenül igaz. A Toulon kanapé egyszerű, letisztult formákkal, színekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen össze lehessen párosítani más bútordarabokkal. Ami az elhelyezését illeti, nincsenek kőbe vésett szabályok, amikhez mindenképp tartania kellene magát. A sarokban is találhat számára alkalmas helyet, de akkor sem dönt rosszul, ha fogja, és a nappali közepére teszi. Ebben az esetben egyfajta térrendező szerepet is betölt, aminek hatására rendezettebbé, tagoltabbá válik a tér. Nagy méretének köszönhetően a Toulon kanapén akár 6 személy is kényelmesen el tud helyezkedni. Mivel az egyik oldala a többinél szélesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért ott sokkal élvezetesebb a TV nézés, olvasás. Mindemellett vendégágy funkciója is van, így, ha néhány barátja vagy rokona a házban tölti az éjszakát, akkor meg tudja ágyazni nekik. Ha ez még nem lenne elég, akkor a Toulon kanapéhoz néhány elképesztően puha párna is tartozik, amik jelentősen megnövelik a komfortfokozatot. Ne habozzon, nézze meg közelebbről ezt a szuper ülőalkalmatosságot, és döntsön belátása szerint!</p>
short-description-in-front-page-the-product A legkedveltebb U alakú ülőgarnitúra, mert masszív és praktikus.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom